Aardgasprijs grafiek

 

Aardgasprijs

Aardgas is een belangrijke grondstof. Door de klimaatdiscussie wint aardgas als energiebron aan belang. Het is een stuk schoner om energie op te wekken met aardgas dan met kolen. Zeker voor Nederland, met zijn grote gasvoorraad, is de aardgasprijs erg belangrijk. De aardgasprijs wordt dan ook met grote interesse gevolgd. In bovenstaande interactieve aardgasprijs grafiek ziet u de realtime koers van aardgas in dollars. Bekijk ook de olieprijs grafiek.

Handelen in aardgas

Er wordt in aardgas flink gehandeld op de internationale financiële markten. Vaak door grote investeerders, traders en energiemaatschappijen. Maar ook voor de particulier ligt het handelen in aardgas binnen handbereik. CFD broker Plus500 biedt een mooi functioneel handelsplatform met veel mogelijkheden, waarop onder andere gehandeld kan worden in aardgas. U kunt dit kosteloos en zonder verdere verplichtingen direct zelf uitproberen door het openen van een demorekening. Met deze demorekening kan met fictief geld geoefend worden met het handelen in aardgas.

*Risicowaarschuwing Plus500: 80% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

Plus500CY Ltd geautoriseerd en gereguleerd door CySEC (#250/14)

Plus500UK Ltd geautoriseerd en gereguleerd door de FCA (#509909)