Bitcoin Cash (BCH) koers grafiek

 

Bitcoin Cash is ontstaan door een afsplitsing van Bitcoin (BTC). De koers van Bitcoin Cash is nog verre van stabiel. De cryptovatuta gebruikers zijn duidelijk nog op zoek naar de waarde van deze nieuwe cryptovaluta.

Deze hoge mate van volatiliteit schept echter wel kansen voor slimme traders. Bitcoincash is namelijk te verhandelen met cfd's bij broker Plus500. Lees meer over de handel in Bitcoin Cash op de website van Plus500. Of lees meer over Plus500 in onze Plus500 review.

*Risicowaarschuwing Plus500: 82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

Plus500CY Ltd geautoriseerd en gereguleerd door CySEC (#250/14)

Plus500UK Ltd geautoriseerd en gereguleerd door de FCA (#509909)

Wanneer je de cryptovaluta zelf wil kopen en niet het CFD, dan kan je het beste terecht bij de Nederlandse crypto-broker Bitvavo. Bij Bitvavo kan je eenvoudig je crypto kopen, verkopen en opslaan. Ze hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 150 cryptocurrencies, waaronder uiteraard ook Bitcoin Cash

Mensen die er van overtuigd zijn dat de Bitcoin Cash koers zal gaan stijgen, kunnen ook terecht bij Litebit. Bij dit Nederlandse bedrijf dat is gevestigd in Zoetermeer, kan je terecht voor al je cryptovalua aankopen. Ze bieden een enorm assortiment aan altcoins waaronder dus ook Bitcoin Cash. Bekijk de mogelijkheden op de website van Litebit.

Etoro is een zeer interessante broker voor mensen die willen profiteren van de volatiele bitcoin cash koers en aan de volatiliteit van de koersen van andere cryptovaluta. Bij eToro kan je met een simpele muisklik long of schort gaan, dat wil zeggen: een positie innemen om te profiteren van een stijging of een daling. Dit gebeurd bij eToro, in tegenstelling tot bij andere cfd brokers, zonder hefboom.

Daarnaast biedt eToro nog twee bijzondere mogelijkheden om in cryptovaluta te beleggen. De eerste is het Cryptofund. Dit is een beleggingsfonds dat belegd in de belangrijkste cryptovaluta. Voor zover wij weten de eerste in zijn soort. De tweede is het kopiëren van andere succesvolle cryptovaluta traders.  Bij eToro kan je namelijk heel eenvoudig en kosteloos iedere gewenste trader kopiëren. De trades van die trader worden dan direct gekopieerd in je eigen account. Lees meer hierover in het artikel Copytrading

*eToro is een platform voor verschillende activa, waarop u in zowel in aandelen als cryptovaluta's kunt beleggen. Ook kunt u CFD's op basis van activa verhandelen. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. 75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD's werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Zeer volatiel niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen EU-bescherming voor investeerders.