Ripple koers grafiek

 

Ripple is een van de meest populaire cryptovaluta onder beleggers en traders. Voor beleggers heeft dit uiteraard te maken met een positieve kijk op de toekomstkansen van Ripple. Ripple mag zich verheugen in de steun van een groot aantal grootbanken en grote investeerders. Zij zien wel brood in ripple aangezien het ze grote kostenbesparingen kan opleveren in het internationale betalingsverkeer. Ook kunnen ze met ripple hun positie van spin in het web binnen de internationale valutahandel behouden. De steun van deze machtige groep vergroot de slagingskans van Ripple aanzienlijk.

In Ripple handelen

Traders zijn veel meer geïnteresseerd in de volatiliteit van de Ripple koers. Deze is, net als bij de andere cryptovaluta, erg groot. Dat schept kansen waar traders gebruik van willen maken.

De grote volatiliteit van de ripplekoers maakt handelen in Ripple natuurlijk ook extra risicovol. Dit risico wordt nog wat vergroot wanneer er in ripple wordt gehandeld met behulp van het CFD. Met het CFD kan namelijk met een hefboom in Ripple worden gehandeld. Bij cfd broker Markets.com bijvoorbeeld, kan worden gespeculeerd op een stijging of daling van de ripple koers met een hefboom. Dit houdt in dat iedere stijging of daling wordt versterkt.

 Let wel, handelen met cfd's is risicovol en kan resulteren in het verlies van uw gehele kapitaal. Meer weten over Markets.com? Lees onze Markets.com review.