Ethereum koers

De koers van Ethereum is explosief gestegen in de eerste helft van 2017. Op 31 december 2016 noteerde de ethereumkoers $8,21. Een half jaar later op 12 juni bereikte de ethereum koers het niveau van 386,21 dollar. Dat is een winst van 4600% in een half jaar tijd!

Er wordt veel van ethereum verwacht en dus zal het zeer interessant zijn om te zien wat de ethereum koers gaat doen. Zal het de Bitcoin koers achterna gaan?

Handelen in Ethereum

Er zijn verschillende cfd brokers die handel in ethereum aanbieden. Met behulp van het cfd kan nog sterker worden geprofiteerd van de vaak heftige koersbewegingen van deze nieuwe cryptomunt. Of de koers van ethereum nou stijgt of daalt, met cfd's kan er van worden geprofiteerd.

De volgende cfd brokers bieden handel in ethereum:

Plus500: Bij cfd broker Plus500 kan 24/7 (behalve 1 uur op zondag) met hefboom worden gehandeld in ethereum.

eToro: Grote broker, bekend van copytrading. Er kan 24/7 in ethereum worden gehandeld, zonder hefboom.

Markets.com: Sterke partij op de Nederlandse markt. Er kan 24/5 worden gehandeld in ethereum. De maximale hefboom is 1:2.

*CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74% en 89% van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.