CFD-handel

Trade.com

Recensie van Trade.com

Trade.com | Introductie

Trade.com is, zoals de naam al impliceert, een broker en doet zijn uiterste best om beleggers een optimale beleggingservaring te geven. Het bedrijf beschikt over krachtige platformen, een dynamische beleggingsindex met honderden CFD’s op aandelen, valuta’s, grondstoffen en indices, en biedt beleggers alles wat zij nodig hebben van A tot Z, van trainingen tot geld opnemen. In deze recensie krijgt u een compleet beeld van wat Trade.com allemaal te bieden heeft.

Trade.com | Regelgeving

Trade.com heeft een vergunning van en wordt gereguleerd door CySEC onder licentienummer 227/14. Het bedrijf opereert volledig volgens MiFID-regelgeving. Er worden hoge standaarden aangehouden wat betreft middelen van cliënten: deze worden ondergebracht bij gerenommeerde tier-1 banken en blijven altijd gescheiden van de eigen middelen van het bedrijf. Informatie en transacties van cliënten worden veilig bewaard.

Trade.com | Verschillende accounts

Trade.com heeft vier verschillende accounts: basic, classic, gold en platinum. Het basic account is beschikbaar bij een storting vanaf € 100. Bij alle accounts krijgen cliënten toegang tot videolessen en 24 uur per dag klantenservice, terwijl de opgewaardeerde accounts daarnaast toegang geven tot webinars en seminars, een persoonlijke accountmanager en extra analyses en handelssignalen. Er bestaat ook een gratis oefenaccount die voor iedereen beschikbaar is. Ten slotte is er het gratis demoaccount, dat verderop in deze recensie wordt behandeld.

Trade.com | Activa

Bij Trade.com kunnen cliënten beleggen in CFD’s op aandelen van de grootste bedrijven, populaire valutaparen, grondstoffen zoals olie en goud, indices van beurzen uit de hele wereld, etc.

Trade.com | Hefboom

Een hefboom is een geweldig instrument dat beleggers gebruiken om hun beleggingsvermogen te vergroten en posities in te nemen die vele malen groter kunnen zijn dan hun werkelijke vermogen. Bij Trade.com zijn, afhankelijk van het beleggingsinstrument, hefbomen mogelijk tot 1:30.

Trade.com | Stortingen en opnames

Storten en opnemen is een vanzelfsprekend proces op Trade.com. Het is mogelijk via creditcards, snelle bankoverschrijvingen, Skrill, Neteller of lokale betaalmethodes te storten of op te nemen.

Trade.com | Demo

Zoals hierboven al even genoemd werd, biedt Trade.com een gratis oefenaccount. Dus of u nu voor het eerst belegt of al ervaring heeft, probeer Trade.com gratis uit en kom erachter hoe beleggen op het platform in zijn werk gaat, zonder het risico te lopen uw eigen geld te verliezen.

<<Open nu een oefenaccount>>

Trade.com | Commissies en spreads

Trade.com is geweldig wat betreft commissies en spreads, in die zin dat er absoluut geen extra commissies of kosten in rekening gebracht worden. Bovendien zijn de spreads strak en concurrerend.

Trade.com | Klantenservice

Trade.com levert diensten in 20 talen. Op werkdagen is er 24 uur per dag ondersteunend personeel bereikbaar via e-mail, telefoon en livechat. De medewerkers staan altijd voor u klaar. Ze verzorgen ook trainingen en multimediale educatieve bronnen.

Trade.com | Conclusie

Zoals deze recensie duidelijk maakt, zorgt Trade.com op elk gebied voor zijn beleggers, ongeacht hun ervaring met beleggen. Trainingen, educatiematerialen, een uitmuntende klantenservice en, natuurlijk, het belangrijkste: de modernste platformen voor web en mobiel, met honderden activa en geavanceerde, gebruikersvriendelijke hulpmiddelen om mee te beleggen.

<<Open nu een account>>

 

Risicowaarschuwing: CFD's zijn complexe instrumenten. Met cfd's lopen beleggers een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. Tussen 73 en 79% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's. Je moet overwegen of je het hoge risico om je geld te verliezen kunt nemen.