CFD-handel

IG

cfd broker IG

IG komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk maar heeft gewoon een kantoor in Nederland met Nederlands sprekende klantenservice.  IG is ’s werelds nummer 1 CFD – aanbieder* met een zeer snel en betrouwbaar handelsplatform, lage spreads en vele functies die het handelen een stuk makkelijker maken voor de trader. IG is een betrouwbare partij, cliëntengeld staat gesegregeerd op stabiele banken.

Gratis demo / echte rekening

Bij IG kunt u twee weken lang het platform testen met een fictief bedrag van €100.000,-. Het openen van een demo bij IG is geheel gratis en op deze manier kunt u zonder enige verplichtingen uw handelsstrategieën testen en kunt u bekijken of het platform aan uw eisen voldoet.

Open nu een gratis demo bij IG

Wanneer u direct wilt beginnen met handelen bij IG, dan kan dat natuurlijk ook. In 3 eenvoudige stappen opent u al een echte handelsrekening waarna u al snel kunt beginnen met traden.

 

Spreads

De spreads bij IG zijn behoorlijk laag, daarnaast handelt u Forex, Indices, Grondstoffen en meer zonder commissie. EUR/USD handelt u vanaf 0.8 pip, de Duitsland 30 handelt u vanaf 1 punt, de Nederland 25 vanaf 0.1 punt en meer.

Handelsplatform

Het handelsplatform van IG is hét vlaggenschip van het bedrijf. Het platform is zeer snel en betrouwbaar. Transacties worden supersnel uitgevoerd en het platform is zéér stabiel. Daarnaast is het platform van IG zeer innovatief qua functies: (geavanceerde) grafieken, veel mogelijkheden tot nieuws en analyses, koerslijsten, handelen vanuit de grafiek, Direct Market Access en veel meer.

Uniek zijn ook de mobiele apps van IG. Waar traders bij andere apps alleen de koersen kunnen checken kunt u bij IG ook gewoon handelen op uw smartphone. Orders openen, sluiten en/of aanpassen: al deze mogelijkheden zijn aanwezig waardoor u overal en altijd kunt handelen.

Hefboom

De hefboom is bij IG door u zelf te bepalen.

Geld storten en opnemen

Uw gelden worden bij IG bewaard op een grote stabiele banken  en wel op gesegereerde basis zoals de FCA (voorheen FSA) dat voorschrijft. Geld overmaken via bankoverschrijving is gratis, bij creditcardbetalingen worden de kosten hiervoor doorberekend aan de cliënt. Geld terug laten overboeken duurt ongeveer één dag en brengt geen kosten met zich mee.

Garantiestelling en certificering

IG is een handelsnaam van IG Markets Ltd. Het geregistreerde adres is Cannon Bridge House, 25 Dowgate Hill, London, EC4R 2YA. IG is geautoriseerd en gereguleerd door de Britse FCA (voorheen FSA) in Engeland (nummer 195355) en biedt CFD trading aan in Nederland waar het geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel (nummer 52033813). IG Nederland is gereguleerd en geautoriseerd door de Autoriteit Financiele Markten (AFM). Dankzij de FCA (voorheen FSA) registratie zijn uw financiële tegoeden bij IG verzekerd tot £50.000 in het onwaarschijnlijke geval dat IG failliet mocht gaan.

IG samengevat

’s Werelds nummer 1 CFD – aanbieder*

Supersnel en betrouwbaar handelsplatform

Kantoor in Nederland, Nederlandse klantenservice

Niet alleen koersen checken, maar ook direct handelen op de apps van IG

Groot aanbod van meer dan 7.000 wereldwijde markten

Veel mogelijkheden tot nieuwsvergaring en analyses met ‘Insight’

Gereguleerd door de FCA (voorheen FSA) en de AFM

 

* 's Werelds nummer 1 CFD - aanbieder qua opbrengsten. Investment Trends, augustus 2012.