CFD-handel

Handelen in binaire opties

geld verdienen met handelen in binaire opties

Veel daytraders handelen behalve in CFD’s ook in binaire opties. Binaire opties zijn een relatief nieuw financieel product, dat de beleggingswereld bij storm heeft veroverd. Wat zijn binaire opties precies? Hoe werkt een binaire optie?

Als u een binaire optie koopt, dan probeert u te voorspellen of de koers van een onderliggende waarde na verloop van tijd hoger of lager is dan de huidige koers. Die onderliggende waarde kan van alles zijn: een aandeel, een beursindex, forex of een grondstof. Net als bij CFD’s dus. Alleen bij binaire opties is uw rendement niet afhankelijk van hoeveel de koers van een aandeel stijgt, alleen maar of hij stijgt.

Van tevoren spreekt u met een binaire opties broker af voor welk bedrag u een optie koopt, en of u op een koersstijging of een koersdaling inzet. Als u gelijk heeft, incasseert u een hoge premie, vaak rond de 80%-90% van de aankoopprijs. Als u ongelijk heeft, verliest u de aankoopprijs. Met slechts een paar juiste voorspellingen, kunt u in korte tijd veel geld verdienen.

De voordelen van binaire opties

Binaire opties hebben een aantal voordelen ten opzichte van veel andere beleggingsproducten:

  • Binaire opties zijn eenvoudiger dan de meeste andere beleggingen, omdat er maar twee mogelijke uitkomsten zijn.
  • U bent niet afhankelijk van grote koersfluctuaties. Als uw optie één pip in de juiste richting beweegt, heeft u de volledige winst.
  • Handelen in binaire opties kan al met een klein startkapitaal (200-300 euro is genoeg).
  • Binaire opties zijn 24 uur per dag beschikbaar. U kunt vanuit uw eigen comfortabele stoel handelen, zonder dat u speciale software hoeft te installeren.

 

Zelf handelen in binaire opties

Als u al in CFD’s handelt, dan zijn binaire opties een mooie aanvulling op uw beleggingsportefeuille. U kunt profiteren van nieuwe winstkansen, en u spreidt tegelijkertijd uw risico.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website BINoptie.nl. Dit is de grootste Nederlandstalige website geheel gewijd aan binaire opties. U vindt er alle informatie over handelen in binaire opties: informatieve artikelen, recensies van optiebrokers, en lucratieve bonussen. Begin vandaag nog, en wordt ook een succesvolle binaire optiehandelaar!

 

Het BINoptie.nl team

 

Dit is een gastartikel door de redactie van BINoptie.nl